Huomaan olevani laiska päiväkirjan pitäjä. Yhtä laiska kun aina siloin kun olen luvannut itselleni päiväkirjaa kirjoittaa. Rakas päiväkirja... ja siihen se sitten taas jää.
Viimesen kirjottelun jälkeen on ollut valtuuston 2006 viimeinen kokous - muutamat kokoukset vielä hoidettiin vanhan vuoden puolella ja eilen pidettiin nykyisen kaupunginhallituksen viimeinen kokous ja ilta tais venähtää vaihteeksi pitkäksi. Vaikka kunnallisessa päätöksenteossa ei oppositiotoiminta olekaan normaalia, on mennyt kaksivuotinen ollut osaltaan sellaista. Vieläkin puuttuu sellainen keskustelukulttuuri, jossa jotakin asiaa voitaisiin ihan asiana pohtia eri näkökulmista. Päätökset tehdään esittelystä, virkamiesten valmistelun pohjalta. Monet asiat hoituvat ihan ok. mutta joukkoon mahtuu asioita, joissa pitäisi käyttää yhteistä aikaa yhteisen näkemyksen hiomiseen. Kuntauudistukseen liittyvä keskustelu oli sellaista ja saatta sieltä löytyä muitakin helmiä.
Saattaa olla, että ollaan oikealla tiellä - pitää vaan olla kärsivällinen ja katsoa mitä seuraava kaksivuotinen pesti sitten tuo tullessaan.
Vaalityö on vielä kovin alkuvaiheessa, mutta tuntuu kyllä kiihtyvän päivä päivältä. Tänään sain vastattua Miapetralle sähkörata-asioita, ei muka ollut aikaa aiemmin. Itsehän tätä aikaa tässä säätää ja sählää ja onnistuu tekemään kiirettä sinne missä sitä ei ole.

Toinenkin lapsi meni kihloihin ja niitä juhlimaan tulevana viikonloppuna. Hyvä, että jotkut edes saavat pidettyä elämäänsä kasassa.