Viikon vaihteessa tuli käytyä Turussa, yövyttiin velimiehen luona ja tavattiin lapsemme kihlatun vanhemmat - syötiin hyvin ja tutustuttiin. Kaikki hyvin ja kihlaparille onnea ja menestystä.
Sunnuntai aamulla oli jo naisten peli - Vifk:n naisten kanssa Vps:n naiset mittelöivät tasaisesti ja ottelu päättyi tasan 0-0. Pakko ottaa tupsluurit ja valmistautua vielä illan treeneihin. Välillä piti nettisivuja päivitellä vaaleja varten. Aktiivinen ja täyteliäs viikonvaihde - paljon tekemistä, paljon ajattelemista. Kaikesta ei voi edes kirjoittaa.
Tänään oli työpäivän jälkeen Vaasan kaupungin järjestämä valtuuston kyselytunti. Kaikki puolueet edustettuina. Vaasan edunvalvonnasta oli pääosin kyse - kuka tai ketkä ovat edustuslaitoksessa ajamassa Vaasan ja vaasanseudun etua. Ehdokkaista paikalla olivat itseni lisäksi, Miapetra Kumpula, Heimo Hokkanen, Håkan Nordman, Janne Sankelo - keskuta ja vihreät ja pro-Vaasa olivat valtuutetuilla matkassa.
Paikalla oli viitisenkymmentä keskustelijaa - puheenvuoroja ja kysymyksiä esitettiin ja aika loppui ehdottomasti taas kesken, kaikki eivät saanet kysyttyä ja jotkut selvästi suuttuivat ja lähtivät ärtyneenä pois. Jatkossa olisi varmaan hyvä toimittaa puheenjohtajalle kysymyksiä ja teemoja hiukka etukäteen jotta asiat tulisivat esille.
Itse asioissa ei juuri esiin uutta tai ihmeellistä noussut. Kaupungin kehitys on menossa hyvään suuntaa, teollinen hyvä kehitys tuo työpaikkoja ihmisille, Vaasan asukamäärä lisääntyy ja tapahtuu paljon myönteistä. Kunhan kaikessa muistetaan turvata hyvinvointiyhteiskunnan palvelut ja huolehditaan myös kaikkein köyhimmistä ja huono-osaisista.
Keskustelun lopussa nousi esiin mm. vaasalaisten alkoholistien majoitustarve - ongelma, jota on pyöritelty kuin kuumaa perunaa - asian ratkaisu taitaa kulkea ohi talousarviosuunnitelmien, sen verran pahalta ja ajankohtaiselta tilanne kuulostaa ja sen korjaaminen tuntuu olevan aivan välttämätöntä.